S.V. Mariteam

Samen naar zeeHet bestuur

Jim Mes

Jim Mes

Positie: Voorzitter

Over: Hallo allemaal, ik ben Jim Mes. Ik ben sinds 2017 lid van SV Mariteam. Mijn doel is om samen met de andere bestuursleden meer te gaan organiseren voor de studenten.

Jelle van Vilsteren

Jelle van Vilsteren

Positie: Penningmeester

Over: Hallo, ik ben Jelle van Vilsteren. Ik ben vanaf juli 2017 penningmeester van de verenigning. Mijn doel is om sponsoren te regelen voor de vereniging en een finacieel plan op te stellen.

Kiet Nguyen Quang

Kiet Nguyen Quang

Positie: secretaris

Over: Kiet is op stage en is het komende half jaar niet aanwezig. zijn taken worden tijdelijk overgenomen door dhr. Tim Onckels

Tim Onckels

Tim Onckels

Positie: secretaris

Over: Hallo allemaal, ik ben Tim Onckels. Vanaf 2017 ben ik Secretaris van SV Mariteam. Ik neem de taken van Kiet over zolang hij op stage is. Als secretaris ga ik voornamelijk over de externe contacten. Ook zal ik samen met Junior voornamelijk de borrels organiseren. Verder gaan we met het nieuwe bestuur ervoor zorgen dat de SV beter wordt.

Emma de Koning

Emma de Koning

Positie: Public relations

Over: Hallo, ik ben Emma de Koning. Ik ben sinds 2017 lid van het bestuur van S.V. Mariteam. Ik ben PR en ga ervoor zorgen dat de S.V. algemeen bekend wordt. Samen met Jelle van Vilsteren onderhoud ik de website en de Facebook pagina. Met vriendelijke groet, Emma de Koning

Junior van Pel

Junior van Pel

Positie: Intern Contact (RMI)

Over: Ik ben junior van Pel, sinds 2017 zit ik in het bestuur van S.V. Mariteam. Mijn rol binnen de S.V. is het interne contact behouden met de RMI. Ik ben erg gemotiveerd om deze vereniging naar een hoger niveau te tillen. Samen met Tim Onckels regelen wij het grootste gedeelte van de borrels.

Ruben Pap

Ruben Pap

Positie: bestuurslid

Over: Hallo, ik ben Ruben Pap. Vanaf begin 2017 ben ik onderdeel van het bestuur. Mijn taken binnen het bestuur zijn het ondersteunen van anderen leden en het organisieren van evenementen.

Dylan Spel

Dylan Spel

Positie: Bestuurslid

Over: Geen schip kan zonder een manusje-van-alles en dat geldt natuurlijk ook voor een studievereniging. Ik, Dylan Spel, zal daarom de SV ondersteunen waar dat nodig is.