S.V. Mariteam

Samen naar zeeDamen Pernis

Op dinsdag 7 maart organiseert de studievereniging Mariteam een excursie naar Damen Shiprepair Pernis. Tijdens deze dag zullen jullie een kijkje krijgen in de wereld van het onderhoud en reparatie van zeeschepen bij Damen.

Damen Shiprepair Van Brink Rotterdam is actief in reparatie en onderhoud van zeeschepen. Damen Shiprepair Van Brink Rotterdam is centraal gelegen in de haven van Rotterdam en hebben directe toegang tot de Noordzee. Met vier drijvende droogdokken en moderne en goed uitgeruste werkplaats, hebben zei de kennis en de kwaliteit om de klus te klaren.

Het programma van die dag zal er als volgt uitzien:

De dag begint om 12:30, op dit tijdstip worden jullie verwacht op de verzamelplaats voor de school. Hier wordt de aanwezigheid van alle aangemelde studenten gecontroleerd, als de groep compleet is zullen we om 13:00 per bus richting Damen Shiprepair Van Brink Rotterdam vertrekken. Eenmaal aangekomen om 13:15 in Damen Shiprepair Van Brink Rotterdam zullen jullie een voorlichting krijgen van 15 min gevolgd door een rondleiding van ongeveer 2.5 uur. Om 16:30 vertrekt de bus richting school en zal om 16:45 daar aankomen. 

Omdat de reis per bus zal worden uitgevoerd wordt er een klein bedrag per student gevraagd om de reis te kunnen bekostigen, dit bedraagt 6,25 euro per student. Tickets kunnen via de onderstaande link gekocht worden. Ook is er een maximaal aantal van 40 studenten voor deze excursie dus wees er snel bij!

Wij hopen jullie op 7 maart te mogen verwelkomen bij Damen! Aanmelden voor 6 maart 22.00 uur via onderstaande link.